ILP laserski posegi, odstranjevanje glivičnih nohtov – Studio M

ILP laserski posegi, odstranjevanje glivičnih nohtov – Studio M

ILP LASERSKI POSEGI

Image

Lasersko odstranjevanje dlak

Izvajamo lasersko odstranjevanje dlačic z IPL - SHR laserjem, ki je najnovejši in trenutno najboljši način za trajno odstranjevanje dlak. Trajna depilacija z laserjem je izredno hitra, neboleča in primerna za vse tipe kože. Med obravnavo se lahko pojavi občutek zbadanja ali toplote. Pri nekaterih posameznikih se lahko začasno pojavi rdečica ali pa folikularni edem, vendar pa je to zelo poredko.
Postopek dela - opis
Image
Pred posegom je dobro vedeti: - 10 do 15 dni pred prvo obravnavo se ne izpostavljajte soncu in UV-žarkom. Ne uporabljajte samoporjavitvenih izdelkov. Ne odstranjujte dlak z voskom ali s pinceto. Ne barvajte in ne belite dlak. - Po obravnavi se vsaj 15 dni izogibajte soncu in UV-žarkov. - Uporabljajte kreme, ki vas bodo zaščitile pred UV-A, UV-B in UV-C žarki. - Kontraindikacije: spremembe na koži, nosečnost, diabetes, hemofilija, epilepsija, antikoagulanti, fotosenzitivna zdravila, srčni vzpodbujevalnik, policistični jajčniki, kožne bolezni (herpes, psoriaza, ekcemi).
Kako deluje SHR
Image

ODSTRANJEVANJE GLIVIČNIH NOHTOV

Vsi že poznamo, žal pogostokrat neuspešne metode zdravljenja glivičnih nohtov. Pri nas uporabljamo izključno eno – LASERSKO. Ta metoda zdravljenja glivične okužbe nohtov zahteva le nekaj hitrih in zanesljivih laserskih terapij. Laserski žarek prodre v noht z glivično okužbo, vročina uniči glivične pore, ne da bi se pri tem poškodoval noht. Katere prednosti prinaša zdravljenje glivične okužbe z lasersko terapijo? - Laserska terapija je popolnoma varna in neboleča. - Brez stranskih učinkov. - Laser ne poškoduje nohta ali kože. - Po posegu lahko takoj nalakirate nohte ali obujete čevlje.
Image
Postopek
Priporočila: Sprva se postopek ponoviti vsaj 3 do 5 krat v razmaku 10-14 dni, kasneje pa izvajamo obiske 1x mesečno. Če je posteljica nohta zdrava, nov noht zraste 6-8 mesecih. Za nadaljnjo nego doma priporočamo nakup dezinfekcijskega razkužila Akileine, kot preventivo, da razkužite vsa obuvala, nogavice, posteljnino, skratka vse stvari, ki so bile pred tretmajem v stiku z obravnavanim delom telesa.
Cenik in naročanje