Nega obraza

NEGA OBRAZA

Nega obraza je za zdravo ter lepo kožo izredno pomembna. Z njo milimo procese staranja, koži pa povrnemo mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Obraz je del telesa, ki je nenehno izpostavljen vremenskim razmeram, zato je pravilna in redna nega obraza še kako pomembna za vzdrževanje vaše kože. Koža na obrazu ni zaščitena z obleko, zaradi zunanjih vplivov pa se nanjo odlaga prah in umazanija, še zlasti v mestnem okolju ter zimskemu času ob povečani vlagi. Stres, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje, določeni dodatki v prehrani – vse to obremenjuje vašo kožo. Imunski sistem kože in obnova sta zaradi teh dejavnikov počasnejša in slabša. Koža se v celoti obnovi v približno 30 dneh, z leti pa še počasneje. Kozmetične roke ter kakovostna kozmetika lahko ob mesečnih tretmajih vašo kožo drastični izboljšamo. Zavedamo se, da je koža lahko zares lepa le, če je pravilno negovana.
Image

Rezerviraj termin

Trajanje: od 30 - 60 min

Pri nas opravljamo: - Klasično nego obraza - Nego aknaste kože - Kraljevsko nego obraza - Hitro nego obraza - Ampulo in - Moško nego
Izberi termin
Image
V salonu sodelujemo in uporabljamo izključno nemško kozmetiko Biodroga ali Biodroga MD. Začetki Biodroge segajo že v leto 1950, kar pove precej o sami kvaliteti kozmetike. Njihove večletne izkušnje ter testiranja v laboratorijih v Nemčiji. Skrbijo, da iz naravnih bioloških sestavin prilagodijo izdelke, primerne za vsak tip kože. Kozmetika je namenjena izključno profesionalni uporabi ter podaljšani negi doma po našem priporočilu za vašo kožo.